Thuis

YUYAO JINGYI PLASTIC INDUSTRIAL.CO.,LTD

Bedrijfprofiel

Gevestigd in Mazhu-Stad, Yuyao-grenst aan de Stad van Zhejiang-Provincie, Plastic de Industrieco. van Yuyao Jingyi, Ltd (Jingyi-Plastiek) op de metropool van de Provincie van Shanghai en Jiangsu-met bewonderenswaardige voordelen in zowel vervoer als telecommunicatie.

Sinds onderneming in 1999, Jingyi-heeft het Plastiek zich tot opmerkelijke zaken met meer dan 700 werknemers, waaronder meer dan 60 professionele technici ontwikkeld. Wij worden toegewijd aan het ontwerp, de ontwikkeling, en de productie van kosmetische verpakking. Onder ons vlaggeschip zijn de producten premieflessen zonder lucht, lotionflessen, en kosmetische kruiken. Wij vergen grote trots in onze lange lijst van klanten van China en verder.

Wij zullen constant vernieuwen en zullen nieuwe producten met de introductie van meer materiaal van de overzichtsautomatisering lanceren. Jarenlang, hebben wij op grote orden kunnen leveren boven verwachting en ook aanpasbaar genoeg om onze klanten tevreden te stellen die zelfs een kleine of middelgrote orde plaatsen.

De „uiterste aandacht aan detail en achtervolging van artistieke schoonheid“ is de filosofie van Plastiek het bedrijfs van Jingyi heeft gepraktizeerd sinds zijn aanvang.

Wij zijn stevig overtuigd dat u niet alleen onze klant, maar ook onze partner bent.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

1999
Opgericht in Mazhu-Stad, Yuyao-Stad van Zhejiang-Provincie

2000
Begonnen Massaproduktie voor de Kosmetische Verpakking van Huidzorg

2005
ISO9001 internationale Certificatie

2012
ERP het Lopen

2016
De nieuwe Fabriek zal voor de Kosmetische Verpakking van omhoog maakt klaar zijn

YUYAO JINGYI PLASTIC INDUSTRIAL.CO.,LTD YUYAO JINGYI PLASTIC INDUSTRIAL.CO.,LTD YUYAO JINGYI PLASTIC INDUSTRIAL.CO.,LTD YUYAO JINGYI PLASTIC INDUSTRIAL.CO.,LTD YUYAO JINGYI PLASTIC INDUSTRIAL.CO.,LTD YUYAO JINGYI PLASTIC INDUSTRIAL.CO.,LTD YUYAO JINGYI PLASTIC INDUSTRIAL.CO.,LTD
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Type Business

Fabrikant

Aantal werknemers : 600~700

Opgericht Jaar : 1999

Export pct : < 10%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit pompflessen zonder lucht voor verkoop Van goede kwaliteit pompflessen zonder lucht voor verkoop Van goede kwaliteit pompflessen zonder lucht voor verkoop